Trainingen

Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp is een uitermate geschikte manier om je conditie en kracht te verbeteren. Het is een afwisseling van oefeningen in circuitvorm. Alle spiergroepen worden aangepakt en daarom is het een full body workout! Iedere week krijg je een nieuwe les, met een ander thema. De les is toegankelijk voor elk niveau.
Personal Training

Personal Training

Eén op één begeleiding waarin alle facetten van het trainen van het lichaam aan bod komen. Dit kan zijn omdat je een persoonlijk doel wilt halen, bijvoorbeeld een test voor een politieschool. Of een teamsporter die zijn snelheid, wendbaarheid, behendigheid en rompstabiliteit wil verbeteren. Of ben je een ondernemer die zijn geest wil verhelderen tijdens het sporten. Je personal trainer stelt samen met jou een persoonlijk plan op zodat jij je doel bereikt.
Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Een variatie van functionele oefeningen die je nodig hebt bij het produceren van kracht met behulp van externe gewichten en je eigen lichaamsgewicht. Door je mentaal en fysiek uit te dagen, wordt je gestimuleerd om de sterkste versie van jezelf te worden.
Youth Training

Youth Training

In kleine groepjes gaat jeugd aan de slag met bijvoorbeeld rompstabiliteit en sprinttraining. Een aanrader naast de reguliere voetbal-, hockey- of tennistraining. De focus ligt op de toepassing van snelheid, wendbaarheid, coördinatie en conditie. Momenteel trainen we jeugd vanaf 11 jaar. Daarnaast verzorgen we ook workshops op (basis) scholen voor kinderen vanaf groep 1.

NEWS

CONTACT

Training Maastricht
Bredestraat 23b
6211HA Maastricht
Nederland

E info@trainingmaastricht.com
T +31 (0) 626378232 /
T +31 (0) 645066577

KVK 14131876
BTW NL156193413B01
IBAN NL66 INGB 0005 4075 52

privacy policy

X
X