Performance Training

Performance Training

Performance Training is gebaseerd op het LTAD model, waarbij we de 5 motorische basisvaardigheden toepassen. Daarnaast maken we gebruik van Benchmarking om de prestaties te monitoren en te verbeteren. Wil je meer info hierover dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.
Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp is een uitermate geschikte manier om je conditie en kracht te verbeteren. Het is een afwisseling van oefeningen in circuitvorm. Alle spiergroepen worden aangepakt en daarom is het een full body workout! Iedere week krijg je een nieuwe les, met een ander thema. De les is toegankelijk voor elk niveau.
Personal Training

Personal Training

Eén op één begeleiding waarin alle facetten van het trainen van het lichaam aan bod komen. Dit kan zijn omdat je een persoonlijk doel wilt halen, bijvoorbeeld een test voor een politieschool. Of een teamsporter die zijn snelheid, wendbaarheid, behendigheid en rompstabiliteit wil verbeteren. Of ben je een ondernemer die zijn geest wil verhelderen tijdens het sporten. Je personal trainer stelt samen met jou een persoonlijk plan op zodat jij je doel bereikt.
Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Een variatie van functionele oefeningen die je nodig hebt bij het produceren van kracht met behulp van externe gewichten en je eigen lichaamsgewicht. Door je mentaal en fysiek uit te dagen, wordt je gestimuleerd om de sterkste versie van jezelf te worden.
Family Bootcamp

Family Bootcamp

Altijd al samen met je kind/kinderen een sportactiviteit willen doen? Training Maastricht organiseert iedere zondag een ouder-kind bootcamp.Voorop staat heel veel plezier en gezelligheid. Voor het hele gezin ben je €15,-  per zondag kwijt. Minimale leeftijd 3 jaar. Graag bij aanschaf van je product in onze shop aangeven bij opmerkingen met hoeveel kinderen jij/jullie komen.
Training Maastricht Kids

Training Maastricht Kids

Training Maastricht Kids is een training die bedoeld is voor kinderen vanaf 8 jaar tot 12 jaar. Welke punten komen aan bod tijdens de training: Kracht Conditie Coördinatie Snelheid Plezier :-) Maximaal aantal deelnemers 10.