DSC_0195[1]

WOW!
Hoe geweldig is het om een groep van 24 mensen te mogen begeleiden naar een hardloopwedstrijd op het prachtige eiland Formentera!
Afgelopen mei heb ik voor de 2e keer i.s.m. Training Maastricht deze groepsreis begeleid en wederom was het een groot succes!
Voor de inschrijvingen bijna een jaar geleden kende ik de helft van de groep niet.
Via verschillende kanalen hebben de deelnemers zich aangemeld om mee te gaan met deze memorabele reis en heeft Training Maastricht een trainingsschema opgezet.

Voorafgaand aan de reis hebben we elkaar een aantal keren ontmoet en gezamenlijk meegedaan aan hardloopwedstrijden zoals de Messcher Bergloop en de 14km op het Circuit van Spa Francorchamps.
12 mei ontmoeten we elkaar vroeg in de ochtend op de luchthaven. Het weerzien is top.
De sfeer zit er meteen goed in.

Na aankomst op Ibiza reizen we per boot naar Formentera, het eiland dat ik op mijn duimpje ken en waar ik mij zo thuis voel.
Ingecheckt in ons appartementencomplex zijn we toe aan een zomerse lunch.. met de voetjes in het zand, met prachtig uitzicht over de azuurblauwe zee.

Voor de halve marathon hebben we een paar daagjes de tijd om de startbewijzen op te halen, het eiland te ontdekken, te rusten en te genieten.
Zo neem ik de groep mee op parcours verkenning en is iedereen zwaar onder de indruk van het prachtige uitzicht over het hele eiland.

De dag van de run doen we lekker rustig aan en eten we gezamenlijk pasta als bodem voor de wedstrijd.
Om 15.30u worden we door de supporters uitgezwaaid en stappen in de bus die ons naar het startpunt brengt. De gezonde spanning stijgt bij de start.. het startschot gaat af.. de meute begint te lopen..
De adrenaline giert door onze lijven..
THIS IS IT!

De route is prachtig, het uitzicht op zee magnifiek en het publiek bij de dorpjes moedigt ons luidkeels aan. De laatste km’s zijn het zwaarst.. fikse tegenwind, maar… we hebben het gehaald. Ieder in zijn eigen tempo en met zijn eigen einddoel.
GEWELDIG!

The day after… tijd om onze overwinning te vieren.. en waar doe je dat beter dan bij een strandtent onder het genot van een overheerlijke Paëlla en de nodige kannen sangria. Er treed een Spaans bandje op en iedereen danst lekker mee. Meteen goed om de spieren los te krijgen.
ONVERGETELIJK!

De reis is geslaagd. Iedereen is laaiend enthousiast.

Ga jij volgend jaar ook mee?

Of wil jij met jouw sportvereniging, hobbyclub of bedrijf ook een incentive/groepsreis geregeld hebben? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben je graag van dienst.