Rooster vd week
Het rooster van deze week staat weer online.
Aanstaande zondag 26 mei zijn vervallen de trainingen.
De Family Bootcamp pakken we weer op, op 2 juni.
Daarnaast komt Yolanda Turksema Orthomoleculair Diëtist op Dinsdag om 09.00 en Woensdag 19.30 de eindmeting doen.
Voor de mensen die deze meting niet hebben gedaan geen probleem,
zij kunnen dit zien als hun nulmeting 🙂

Thema vd week
Memory

Tip vd week

WIL JE MIJ SPONSOREN voor de FISEC spelen in Boekarest, Roemenië van 14 t/m 21 juli? I
edere bijdrage is welkom.

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Jaybre Wau, 14 jaar en atlete van Atletiek Maastricht en Top sport Limburg. Ik doe wedstrijden op nationaal en internationaal niveau en richt me op de onderdelen kogelstoten, discuswerpen en horden. Ik heb al heel wat medailles gewonnen. 


Mijn doel is, meedoen aan het Europees Jeugd Olympisch Festival (EJOF). Atletiek is wereldwijd zo’n enorm grote sport dat het ontzettend moeilijk is om überhaupt al tot de Europese top te behoren, maar ik ga de komende jaren alles op alles zetten om dit te bereiken.

Maar eerst wil ik meedoen aan de FISEC spelen in Boekerest, Roemenië. De FISEC spelen zijn sporttoernooien met internationaal niveau, met een deelname van ongeveer 1200 jongeren (tussen de 13-17 jaar) uit 14 landen (Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Palestina, Brazilië, Malta, Portugal, Roemenië en Hongarije). 10 sporten doen mee waaronder o.a. zwemmen, voetballen en atletiek. Ik zal deelnemen aan kogelstoten, discuswerpen en horden.

Dit heeft echter ook een financiële kant die voor het grootste deel voor de rekening van de deelnemers zelf komt. Daarom mijn vraag, “wil je mij sponsoren”? Er zijn ook mogelijkheden voor bedrijven om een logo aan te leveren. Deze wordt dan op het wedstrijd shirt van de Nederlandse atleten gezet en er wordt via social media verwezen naar het bedrijf.

Wil je meer van mij weten, bijv. mijn prestaties en/of meer informatie over de FISEC spelen en eventuele sponsoring? Stuur dan een email naar b_dierickx@hotmail.com of neem contact op met Brenda Dierickx via het telefoonnummer 0617296450

Groetjes,
Jaybre Wau